Om Classy Care

Velkommen til ClassyCare.dk
En webshop fyldt med lækre produkter indenfor velvære og skønhed.

Mit navn er Ditte og jeg er kvinden bag ClassyCare. Jeg har igennem over 10 år i skønhedsbranchen, taget mange uddannelser & kurser. Blandt andet indenfor negle, vipper, hår og hudpleje.

Alle mine behandlinger udfører jeg på baggrund af professionel uddannelse.  Produkterne du finder på min webshop, er alle afprøvet på egen hud og nøje udvalgt til ClassyCare. 
Her på webshoppen og i klinikken, er det vigtigt for mig at størstedelen af de produkter jeg forhandler, har rene ingredienser, er naturlige og så “grønne” som muligt -uden at gå på kompromis med at være super effektive, så de skaber gode resultater.
 
Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har brug for vejledning til at booke en tid til behandling, eller hvis du har spørgsmål til et produkt.

Jeg står klar til at hjælpe dig 🤍

Kærlig Hilsen Ditte Mit navn er Ditte og jeg er kvinden bag ClassyCare. J

eg har igennem over 10 år i skønhedsbranchen, taget mange uddannelser & kurser. Blandt andet indenfor negle, vipper, hår og hudpleje.Alle mine behandlinger udfører jeg på baggrund af professionel uddannelse.  Produkterne d

Vipper

 

Negle finder på min webshop, er alle afprøvet på egen hud og nøje udvalgt til ClassyCare. Her på webshoppen og i klinikken, er det vigtigt for mig at størstedelen af de produkter jeg forhandler, har rene ingredienser, er naturlige og så “grønne” som muligt -uden at gå på kompromis med at være super effektive, så de skaber gode resultater.Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har brug for vejledning til at booke en tid til behandling, eller hvis du har spørgsmål til et produkt.Jeg står klar til at hjælpe dig Kærlig Hilsen Ditte K k h j h j k h j h