Viser alle 3 resultater

 

 

 

COOLA er en serie af økologisk solbeskyttelse fyldt med sunde næringsstoffer, der plejer huden samtidigt med den beskytter mod solens skarpe UV-stråler. Alle produkterne er fremstillet med 70-97% certificerede økologiske ingredienser, Reef-Friendly og COOLA’s emballage er fremstillet af 100% genanvendeligt plantebaderet materiale fremstillet af sukkerør og mange af produkterne kommer fra 80% genanvendeligt glas.

-37%
-37%

Sund solbeskyttelse for dig og miljøet


COOLA Suncare er en serie af økologisk solbeskyttelse fyldt med sunde næringsstoffer, der plejer huden samtidigt med den beskytter mod solens skarpe UV-stråler. Brandet er skabt af den tidligere surferinstruktør Chris Birchby der -efter begge hans forældre blev diagnosticeret med hudkræft- ønskede et sundere og et mere miljøvenligt alternativ til de kommercielle solplejeprodukter på markedet. Med udgangspunkt i den Californiske surferlivsstil, er der fokus på at vi skal nyde solens gode kvaliteter, men uden at gå på kompromis med vores huds velvære og sundhed.Økologisk solbeskyttelse med naturlige ingredienser

Som et af de få solbeskyttelsesbrands der findes, er alle produkter fremstillet af 70-97% certificerede økologiske ingredienser. Der er ingen skadelige tilsætningsstoffer eller pesticider tilsat passe på og for at beskytte og styrke huden mest muligt.

For at booste alle produkterne med størst mulig mængde af naturlige ingredienser, bruger COOLA ingredienser såsom plankton, hindbærfrøolie og røde alger der alle har naturlige solbeskyttelsesegenskaber, og dermed undgår du for mange unaturlige tilsætningsstoffer stadig uden at gå på kompromis med din solbeskyttelse. Produkterne er fyldte med sunde antioxidanter som acaiolie, hindbærfrøolie, hørfrøekstrakt, kokosolie og arganolie s om alle er hypoallergene for at mindske risikoen for en allergisk reaktion. Derfor kan du trygt bruge produkterne hvis du har tendens til sensitiv hud.


Soldrevet solplejeprodukter

Selvom COOLA er skabt for at beskytte huden mod solens farlige stråler, forstår de at udnytte solens gode egenskaber også i deres produktion. Deres produkter bliver fremstillet ved hjælp af et soldrevet anlæg. På den måde bruger de altså solens energi til at beskytte mod solens stråler. Kærligheden til havet er ikke kun inspirationen til dette solplejebrand, det er også en del af deres vision. Deres produkter er nemlig Reef-Friendly som betyder at produkterne ikke indeholder Oxybenzone og Octinoxat der dræner korallerne for deres næringsstoffer. Faktisk har magasinet Womenshealthmag kåret dem som vinderen af den mest Reef-Friendly solbeskyttelse på markedet i 2020.


Den bæredygtige filosofi

Ud fra konceptet om at skabe en sund solbeskyttelse der passer på huden og miljøet, er der brugt friske plantebaserede ingredienser såsom alger og hindbærfrøolie, der styrker huden. COOLA går ind for at bruge lokale ingredienser og leverandører for at belaste miljøet mindst muligt. Løbende udvikler de ideer til at belaste miljøet mindst muligt, både i produkterne, produktionen og leveringen. Faktisk er over 75% af COOLAs emballage genanvendeligt. Alle deres tuber bliver fremstillet af 100% genanvendeligt plantebaderet materiale fremstillet af sukkerør og mange af produkterne kommer fra 80% genanvendeligt glas.

Prioriter din huds sundhed med en bæredygtig solbeskyttelse, der er mild mod din hud og vores klima. Din hud vil takke dig resten af livet.


Rigtig god fornøjelse med din nye bæredygtige og lækre solbeskyttelse fra COOLA