Viser alle 20 resultater

 

Revitalash har udviklet et stort udvalg af skønhedsprodukter der er testet og godkendt af dermatologer og øjenlæger. Derudover indeholder produkterne hverken parabener, phtalater, gluten eller BHT og produkterne er veganske og cruelty-free.
Du får derfor effektive, men skånsomme, produkter der er allergivenlige.

 

DKK279.00
DKK279.00

Historien om Revitalash

Historien om Revitalash begyndte, da Dr. Brinkenhoff ønskede at give sin kone en meget speciel gave, imens hun var ved at komme sig efter et hårdt brystkræftforløb. Insentiv kemoterapi havde ødelagt Gayles engang så smukke øjenvipper og efterladt dem sparsomme, knuste og skrøbelige.

Baseret på sine 25 års erfaring som praktiserende øjenlæge vidste Dr. Brinkenhoff en ting eller to om øjne. Gennem omfattende forskning med et team af dygtige kemikere fik Dr. Brinkenhoff formuleret en nærende øjenvippeserum, som, efter blot et par ugersanvendelse, gav vitalitet til Gayles øjenvipper. Kimen blev lagt til Revitalash Cosmetics, som i dag omfatter en serie nyskabende produkter til at styrke hår, vipper og bryn med.

Derfor vil du også finde den lyserøde knæk-cancer sløjfe bag på alle produkter fra Revitalash. Hvert år donere Revitalash en stor del af deres overskud til forskning indenfor kræft, til gavn for hele verden.